Wat kan de MUSTAX MIN doen?

Was kann das MUSTAX MIN?
Met MUSTAX MIN bieden wij u een bijzonder evenwichtig mineraalvoeder aan dat alle belangrijke vitaminen, sporenelementen en mineralen bevat om het optreden van alle deficiëntieverschijnselen doeltreffend te voorkomen.
Het ondersteunt alle stofwisselingsprocessen in het paardenlichaam optimaal en heeft door het hoge biotinegehalte een preventieve werking tegen hoefproblemen zoals scheurtjes, de vorming van hoornkloven of losse hoefwanden. Terzelfder tijd MUSTAX MIN zorgt ook voor een gladde, glanzende vacht en ondersteunt uw paard tijdens de vachtwissel.
Het koper in MUSTAX MIN is in belangrijke mate betrokken bij diverse stofwisselingsprocessen bij paarden, zorgt voor een regelmatige pigmentatie van de huid en de vorming van onderhuids weefsel, speciaal toegevoegd zink verbetert de wondgenezing en voorkomt een ruwe, schilferige huid en haaruitval, ijzer wordt gebruikt voor zuurstoftransport in het bloed en de spieren.
Een voldoende toevoer van vitamine E en selenium gaat actief het ontstaan van spierschade en spierverrekking tegen en ondersteunt zo doeltreffend de regeneratie van het gehele spierstelsel tijdens het werk en na een zware training met uw sportpartner.
Door het gericht en consequent toedienen van vitaminen en mineralen met MUSTAX MIN voorkomt niet alleen op doeltreffende wijze deficiëntieverschijnselen, maar ondersteunt ook de gezonde opfok van veulens en jonge paarden en de prestaties en de bereidheid van uw paard op ideale wijze.

En als uw paard lijdt aan een stofwisselingsstoornis zoals ECS (Cushing's), SER, RER, of PSSM, dan heeft u veel te winnen bij het voeren van voldoende hooi van goede kwaliteit, in combinatie met MUSTAX MIN en MUSTAX M+ heb je twee troeven in handen om je paard een gezonde koolhydraatarme voeding te geven.


Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op, wij horen graag van u! 😊

Laat een reactie achter

Gelieve er nota van te nemen dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.