Winnaar van de wereldbeker springen op CSI***** La Coruna 2022, winnaar van de landenwedstrijd in Boedapest 2021, Europees kampioen jonge ruiters 2019.

Philipp Schulze Topphoff

"Vooral omdat we zoveel onderweg zijn, is optimale voeding naast training essentieel voor succes. Wij voeren al onze paarden MUSTAX en zijn meer dan tevreden.

Philipp's favoriete product

Kwaliteit made in Germany, gecertificeerde leveranciers, recepten ontwikkeld met voedingsdeskundigen - er zijn vele redenen die voor MUSTAX spreken. Maar we zijn vooral trots op ons poederproces, dat uw paard snel en voorzichtig bereikt als 100% actief ingrediënt.

Internationale Grand Prix winnaar, lid van het Duitse Perspectief Team 2020, Duits Professioneel Ruiter Kampioen.

Marcus Hermes

"Een goed uitgebalanceerd voer is naast training het allerbelangrijkste voor paarden. Ik voer al tijden MUSTAX omdat het mijn paarden niet alleen goed doet, maar ze ook veel meer ontspannen zijn."

Marcus favoriete product

Bijzonder effectief dankzij poeder

Al onze formules zijn bijzonder effectief door ons speciale poederproces, zonder vulstoffen en bereiken uw paard snel en effectief zonder de gevoelige maag van uw paard te belasten.

Natuurlijke ingrediënten zonder suiker

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Al onze leveranciers en ingrediënten worden daarom zorgvuldig geselecteerd en getest. Met uitzondering van High-Energy en Electrolyte gebruiken we helemaal geen suiker! 🙌🏼

Internationaal succesvol in springwedstrijden tot en met klasse S***, Pferdewirtschaftsmeister, houder van de Gouden Rijdersprijs.

Hermann Ostendarp

"Al onze paarden krijgen MUSTAX omdat we het belangrijk vinden dat elk paard zich optimaal kan ontwikkelen."

Hermann's favoriete product

Bijzonder zacht voor de maag

Dankzij ons poeder zijn onze producten bijzonder zacht en licht verteerbaar voor de gevoelige paardenmaag. Bovendien gebruiken wij alleen perfect op elkaar afgestemde additieven, die in combinatie echt bij het paard terechtkomen en niet zomaar worden uitgescheiden.

Zeer verteerbaar en effectief

Ons MUSTAX vetpoeder is bijzonder fijn. Dit verhoogt de verteerbaarheid omdat uw paard deze fijne poederartikelen gemakkelijker kan verwerken.

5-voudig Beiers Kampioen, 2017 Europees Kampioenschap dubbel goud U25, overwinningen tot CDI4* en plaatsingen tot CDI5*.

Lisa-Maria Klössinger

Wij letten er zeer goed op dat alle paarden de beste voeding krijgen. Door MUSTAX kan elk paard individueel ondersteund worden en is het duidelijk merkbaar en zichtbaar hoe goed de producten het allemaal doen.

Lisa's favoriete product

GECOÖRDINEERD

Wij weten dat elk paard individueel is en daarom vullen onze producten elkaar perfect aan, zodat uw paard precies de voeding krijgt die het nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken. En zonder gewenningseffect!

Duits kampioen 2009, meerdere overwinningen, plaatsingen in Grand Prix & Nations' Cups tot 5*, waaronder Hickstead, La Baule, Rome

Rebecca Golasch

"Sinds ik MUSTAX ken, voer ik geen andere supplementen meer omdat ik de studies over het product ken en zelf dagelijks zie hoe het werkt!"

Rebecca's favoriete product

Bekend van de Reiter Revue

Reiter Revue weet ook wat goed is en adverteert ons in een halve pagina advertentie in het maart 2021 nummer! 🔥

Testimonials

Mijn sportpaarden worden zonder uitzondering gevoerd met MUSTAX, want ze geven alles voor mij in de koers en verdienen de best mogelijke ondersteuning!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marvin Haarmann, meervoudig Westfaals kampioen springen, winnaar in GP

Ik ben absoluut tevreden. Het is het eerste poeder dat niet na een week blijft staan of gesorteerd is. En het ruikt ook erg lekker. Bedankt voor het goede advies. En toen het werd besteld en verzonden, was de levering supersnel. Veel, heel veel dank!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noélle

Ontdek nu