Winnaar van de wereldbeker springen op CSI***** La Coruna 2022, winnaar van de landenwedstrijd in Boedapest 2021, Europees kampioen Young Riders 2019

Philipp Schulze Topphoff

"Vooral omdat we zo veel onderweg zijn, is naast training ook optimale voeding essentieel voor succes. Wij voeren al onze paarden MUSTAX en we zijn meer dan tevreden.

Philipp's favoriete product

Kwaliteit made in Germany, gecertificeerde leveranciers, recepten ontwikkeld met voedingsexperts - er zijn vele redenen die voor MUSTAX spreken. Maar we zijn vooral trots op ons poederproces, dat uw paard snel en voorzichtig bereikt als 100% actief ingrediënt.

Internationaal Grand Prix winnaar, lid van de Duitse Perspective Squad 2020, Duits Professioneel Ruiter Kampioen

MARCUS HERMES

"Een goed uitgebalanceerde voeding is het allerbelangrijkste voor paarden, naast training. Ik voer al tijden MUSTAX omdat het mijn paarden niet alleen goed doet, maar ze zijn ook veel meer ontspannen."

Marcus favoriete product
Bijzonder doeltreffend dankzij poeder

Al onze formules zijn bijzonder doeltreffend dankzij ons speciale poederproces, zonder vulstoffen en bereiken uw paard snel en doeltreffend zonder de gevoelige maag van uw paard te belasten.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN ZONDER SUIKER

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Al onze leveranciers en ingrediënten worden daarom zorgvuldig geselecteerd en getest. Met uitzondering van High-Energy en Electrolyte, gebruiken we helemaal geen suiker! 🙌🏼

Internationaal succesvol in springwedstrijden tot en met klasse S***, Pferdewirtschaftsmeister, houder van de Golden Riding Badge

Hermann Ostendarp

"Al onze paarden krijgen MUSTAX omdat het voor ons belangrijk is dat elk paard zich volledig kan ontplooien."

Hermann's favoriete product
Bijzonder zacht voor de maag

Dankzij ons poeder zijn onze producten bijzonder zacht en licht verteerbaar voor de gevoelige paardenmaag. Bovendien gebruiken wij alleen perfect op elkaar afgestemde additieven, die in combinatie werkelijk het paard bereiken en niet zomaar worden uitgescheiden.

Zeer verteerbaar en effectief

Ons MUSTAX vetpoeder is bijzonder fijn. Dit verhoogt de verteerbaarheid omdat het voor uw paard gemakkelijker is om deze fijne poederartikelen te verwerken.

5-voudig Beiers Kampioen, 2017 Europese Kampioenschappen dubbel goud U25, overwinningen tot CDI4* en plaatsingen tot CDI5*

Lisa-Maria Klössinger

Wij zien er nauwlettend op toe dat alle paarden de beste voeding krijgen. Door MUSTAX kan elk paard individueel worden ondersteund en is het duidelijk merkbaar en zichtbaar hoe goed de producten het allemaal doen.

Lisa's favoriete product
wetenschappelijk bewezen

Onze successen zijn wetenschappelijk bewezen en in een langetermijnstudie tonen de resultaten duidelijk aan dat MUSTAX effectiever is dan vergelijkbare en bekende concurrerende producten.

GECOÖRDINEERD

Elk paard is individueel, dat weten we!
Daarom vullen onze producten elkaar perfect aan, zodat uw paard precies dat voer krijgt dat het nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken. En zonder enig gewenningseffect!

Duits kampioen 2009, meerdere overwinningen, plaatsingen in Grand Prix en landenwedstrijden tot en met 5*, waaronder Hickstead, La Baule, Rome

REBECCA GOLASCH

"Sinds ik MUSTAX ken, voer ik geen andere supplementen meer, omdat ik de onderzoeken over het product ken en zelf elke dag zie hoe het werkt!"

Rebecca's favoriete product
Bekend van de Reiter Revue

Reiter Revue weet ook wat goed is en adverteert ons in een advertentie van een halve pagina in het nummer van maart 2021! 🔥

Maak deel uit van het winnende team

Ik ben paardenfysiotherapeut en heb ook vandaag weer vele paardeneigenaren MUSTAX producten aangeraden, soms in combinatie. Ik ben altijd blij om te zien hoe positief de resultaten zijn.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarah, EQUISAR

Ik kan de M+ van harte aanbevelen. Groot succes na een korte tijd. Mijn paard heeft duidelijk meer spieren en ook meer kracht gekregen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sina

Mijn sportpaarden worden zonder uitzondering gevoerd met MUSTAX, omdat ze alles voor me geven op de baan en de best mogelijke ondersteuning verdienen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marvin Haarmann, meervoudig Westfaals Springkampioen, winnaar in GP

Ik ben absoluut tevreden. Het is het eerste poeder dat niet na een week blijft staan of gesorteerd is. En het ruikt nog lekker ook. Bedankt voor het goede advies. En toen het werd besteld en verzonden, was de levering supersnel. Heel, heel erg bedankt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noélle