Wat helpt bij nerveuze paarden?

Was hilft bei nervösen Pferden?
In de huidige beschaving wordt het oorspronkelijke "vluchtdier paard" blootgesteld aan een bijna constante stortvloed van omgevingsprikkels met verschillende bijkomende stressfactoren zoals training, transport of toernooisfeer. Afhankelijk van de individuele persoonlijkheid is dit perfect in orde voor de kalmere vertegenwoordigers onder onze viervoetige vrienden, maar andere, meer gevoelige naturen voelen het als een hoge zenuwspanning, zijn snel afgeleid, extreem springerig en vaak ongeconcentreerd.
Maar aangezien evenwicht en sterke zenuwen onbetwistbaar belangrijke kwaliteiten zijn in het leerproces, de training en de competitie, rijst de vraag: Hoe kan ik mijn paard effectief en blijvend helpen om innerlijke rust en een goede concentratie te bereiken?
Onze oplossing is MUSTAX N (Nerve Stable)
De wisselwerking tussen de ingrediënten in dit product, die zorgvuldig is uitgewerkt door deskundigen op het gebied van diervoeding, is MUSTAX N De combinatie van ingrediënten zoals magnesium, tryptofaan en B-vitaminen, die zorgvuldig is uitgebalanceerd door deskundigen op het gebied van diervoeding, heeft een veel groter effect dan de afzonderlijke componenten op zichzelf zouden hebben. Magnesium is een belangrijk mineraal dat talrijke enzymen activeert in het energiemetabolisme van de zenuwen en de spiercellen. Door het precieze samenspel van deze actieve bestanddelen stabiliseert het zenuwstelsel van uw sportpartner zich binnen korte tijd merkbaar. Overprikkelbaarheid en frequente afleiding worden verminderd, het concentratievermogen, het leervermogen en de prestatiebereidheid worden duidelijk verhoogd en dit permanent, zonder gewenningseffect.
Volgens het Anti-Doping en Medicatie Reglement (ADMR) van de Duitse Hippische Federatie (FN) moet een wachttijd van 48 uur in acht worden genomen vóór een wedstrijd/deelname aan een toernooi! Maar maak je geen zorgen, je zult nog steeds het effect hebben op het toernooi. 🚀

1 Commentaar

  • Kim

    Hallo,
    ich muss schonmal ein Feedback zu diesem Produkt geben. Weil ich so begeistert bin. Ich füttere das Nervenstabil seit weniger als einer Woche und merke einen deutlichen Unterschied zu vorher. Er ist mega ausgeglichen ruhig beim longieren, reiten und viel viel konzentrierter fast schon ungewöhnlich das er so ruhig ist. So schnell habe ich noch nie eine Wirkung von einem Produkt gemerkt. Ich echt völlig begeistert Ich werde es aufjendenfall dauerhaft weiter geben. Ein weiteres Produkt von Ihnen ist bestellt 😊


Laat een reactie achter

Gelieve er nota van te nemen dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.