Muckis voor uw paard met spieren+!

Mukkis für dein Pferd mit Muskel+! 💪🏼
WE ZULLEN JE EEN GEHEIMPJE VERKLAPPEN...
Hoe maak je je paard los, gespierd en klaar om te presteren!
Je paard voorzichtig trainen en vervolgens in de best mogelijke vorm houden is in principe op elke leeftijd en voor alle soorten paarden mogelijk - maar effectieve spieropbouw kan alleen worden bereikt door gerichte arbeid in intervallen en voeding die optimaal is afgestemd op het betreffende trainingsdoel!
Eén ding is duidelijk: elk paard heeft specifieke trainingsprikkels nodig om efficiënte spieren op te bouwen, maar ook pauzes waarin dezelfde spiergroepen niet opnieuw worden aangesproken. Er zijn veel paarden die ondergetraind zijn en veel meer spieropbouwend werk nodig hebben. Helaas zijn er ook veel "overgetrainde" paarden die voldoende worden bewerkt, maar ondanks al hun inspanningen vordert de spierontwikkeling niet zoals de ruiter zou hopen. Soms verliezen deze paarden zelfs spieren in plaats van ze op te bouwen en dat is echt frustrerend...
UW NIEUWE FAVORIETE PRODUCT - MUSTAX M+
Natuurlijk moet elk paard worden gevoederd volgens zijn behoeften, zodat zijn spieren alle bestanddelen krijgen die ze nodig hebben om te groeien. Eiwitten bestaande uit aminozuren zijn bijzonder belangrijk! MUSTAX M+ bevat daarom een bijzonder grote hoeveelheid zeer licht verteerbare eiwitten en aminozuren van de hoogste kwaliteit, die voortdurend en streng worden gecontroleerd. Maar niet alleen sportpaarden hebben dringend behoefte aan deze ongelooflijk belangrijke bouwstoffen, maar ook veulens, alle jonge paarden in de groei, merries met veulens aan de voet, hengsten, herstellende paarden en onze senioren.
Naast de individuele voeding neemt tegenwoordig helaas ook het gebrek aan supercompensatie toe, dat in de opleiding vaak wordt onderschat. Dit betekent dat het paard te veel, te lang, te hard en te vaak wordt getraind, wat in het ergste geval kan leiden tot een verlies van spiermassa. Na een trainingsbelasting moet het lichaam van uw paard niet alleen zijn eigen middelen aanwenden om de basis te herstellen voor het bereiken van hetzelfde prestatieniveau, maar tijdens de regeneratie moet het idealiter zijn prestaties verhogen tot boven het oorspronkelijke niveau en deze gedurende een bepaalde periode op dit nieuwe, hogere niveau handhaven.
Indien dit verhoogde prestatieniveau echter rechtstreeks wordt gebruikt voor een nieuwe training, zal er sprake zijn van een beperkte opwaartse toename van de prestaties. Als daarentegen de regeneratiefase tussen de afzonderlijke belastingen te lang is, gaat het trainingseffect verloren. Als je je paard te veel en/of te intensief traint, zal het lichaam niet genoeg tijd hebben om te regenereren tussen de trainingseenheden en zal het prestatieniveau de neiging hebben om af te nemen.
DE JUISTE TRAININGSPRIKKELS INSTELLEN
De kunst van een optimale spierontwikkeling ligt in de voortdurende afwisseling van een doelgerichte training die is aangepast aan de gezondheid en het trainingsniveau van het paard, die de spieren voortdurend tot het uiterste drijft zonder ze te overbelasten, en pauzes waarin het paard wel wordt bewogen maar de spieren niet expliciet worden uitgedaagd. Het paardenlichaam reageert echter ook tijdens deze lichte inspanning: de doorbloeding van de spiergroepen die eerder zwaarder belast werden, wordt verhoogd, de cellen worden voortdurend vernieuwd en de eerder belaste spiergebieden (zoals de rugspieren) worden opgebouwd zodat ze de volgende trainingsprikkel optimaal kunnen uitvoeren. Eiwitten zijn absoluut noodzakelijk opdat de rug-, nek-, achterhandspieren & co. over alle nodige componenten kunnen beschikken. Het belangrijkste is de hoeveelheid licht verteerbare ruwe eiwitten, die het paardenlichaam kan omzetten in eigen eiwitten en die in MUSTAX M+ in overvloed en van de hoogste kwaliteit aanwezig zijn.
HET VOEDEN VAN ESSENTIËLE AMINOZUREN MET MUSTAX M+
Eiwitten zijn de fundamentele bouwstenen van alle cellen - alleen door hen wordt de noodzakelijke stabiliteit voor spiersamentrekkingen gecreëerd. Bovendien zijn eiwitten dringend nodig voor de opbouw van spiermassa en voor de probleemloze regeneratie van eventueel beschadigde cellen. Eiwitten bestaan uit aminozuurmoleculen, waarbij de essentiële aminozuren het belangrijkst zijn, omdat het paard ze niet zelf kan aanmaken. Als aminozuren ontbreken, heeft dat negatieve gevolgen voor het hele organisme. Vooral in het geval van lysine en methionine komen tekorten vaker voor dan wordt aangenomen, zoals wetenschappelijke studies aantonen. Als deze aminozuren continu in de vorm van MUSTAX M+ worden toegediend, kan het paard de normale schommelingen bij de opname van natuurlijke voeders zoals gras, hooi of voedergewassen veel beter opvangen. Op die manier wordt een optimale toevoer gewaarborgd en wordt de ontwikkeling van de musculatuur positief ondersteund.
DIT IS HOE HET ECHT GOED WORDT
MUSTAX M+ voorziet uw paard van alle noodzakelijke essentiële aminozuren, bevordert de ontwikkeling van sterke spieren en ondersteunt zo het gehele bewegingsapparaat in de groei, tijdens veeleisende trainingsfasen, bij revalidatie, bij fokmerries of dekhengsten.
Natuurlijk ADMR-compliant!!!

Laat een reactie achter

Gelieve er nota van te nemen dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Misschien wilt u ook