Waarom johannesbroodbonen in plaats van suiker?

Warum Johannisbrotschrot statt Zucker? 🚀
Waarom johannesbrood grutten? 🧐🐎
Sinds een jaar is MUSTAX er voor u en uw favoriete viervoeters en we zijn altijd overweldigd door alle positieve feedback die we dagelijks van u krijgen! 🤩
Natuurlijk betekent dit niet dat we op onze lauweren rusten. Integendeel: wij vragen u al maanden actief om suggesties voor verbetering en nemen elk idee en elke kritiek serieus! Wij zijn altijd op zoek naar mogelijke verbeteringen om MUSTAX nog effectiever en beter verteerbaar te maken voor uw paarden.
Na uitgebreid brainstormen met het MUSTAX team, intensief onderzoek, lange discussies en veel werk met onze diervoedingsdeskundigen, kwamen we Johannesbroodbonengrit tegen en zijn we nu helemaal enthousiast over deze alleskunner!
Wist u bijvoorbeeld dat een handvol gemalen Johannesbroodpeulen per dag het risico op diarree, koliek en maag-darminfecties bij uw paard kan helpen verminderen en zo onnodige dierenartskosten kan voorkomen?
Johannesbrood, als zuiver natuurproduct, heeft het vermogen om op doeltreffende wijze colibacteriën te decimeren die gevaarlijk zijn voor maag en darmen - onder meer door de tannines die het bevat, die een ontstekingsremmend effect kunnen hebben. Ze voorkomen de groei van bacteriën, schimmels en gisten en stimuleren zo het immuunsysteem van het paard.

Johannesbroodpitmeel bevordert de kolonisatie van de darm door bacterieculturen, die de spijsvertering van het paard ondersteunen en zo maaginfecties voorkomen. Diarree, fecaal water, een opgeblazen gevoel en andere maagdarmproblemen kunnen worden verlicht door dit smakelijke supplement.
Met zijn mono-, di- en polysachariden heeft het een ondersteunende werking op de stofwisseling. Bovendien bevatten de donkerbruine peulen van de johannesbroodboom nauwelijks vet, maar wel veel voor paarden waardevolle mineralen, zoals kalium en ijzer, vitamine A, vitamine B, calcium, koolhydraten en vezels.
Het hele organisme en het immuunsysteem van uw paard hebben baat bij johannesbrood.
Paarden houden van de smaak van johannesbroodpeulen!
Johannesbroodpeulen ruiken intens naar vanille, karamel en aangenaam zoet. Bij kieskeurige paarden stimuleren johannesbroodpeulen de eetlust vaak nog meer.
Kortom, met onze herlancering op 15 maart hebben we de glucose in al onze MUSTAX producten (met uitzondering van HE en EL, waar het aanzienlijk bijdraagt aan het effect) volledig vervangen door johannesbroodpitmeel, waardoor onze producten opnieuw aanzienlijk geoptimaliseerd zijn voor u en uw paard! 😍💪🏼

Laat een reactie achter

Gelieve er nota van te nemen dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Misschien wilt u ook