Wat moet ik doen als mijn paard veel zweet? ☀️

Was tun, wenn mein Pferd viel schwitzt? ☀️🐎

Bij hevig zweten - MUSTAX PL!

De lente is (eindelijk) hier, de temperaturen stijgen langzaam 🥳 en niet alleen wij, maar ook onze paarden, beginnen meer te zweten tijdens de training en op de show... Een natuurlijk proces, dat niet al te tragisch is. Het enigewat u kunt doen is op tijd voorzorgsmaatregelen nemen, zodat het verlies van lichaamszouten door het toegenomen zweten effectief wordt gecompenseerd.

Als dit niet op tijd gebeurt, zullen de prestaties, het uithoudingsvermogen en de gezondheid van uw sportpartner ernstig worden geschaad. Uw paard zal veel sneller moe worden en de spieren zullen vatbaarder zijn voor spanning en krampen.

Maar wees voorzichtig: Paarden verliezen belangrijke mineralen via het zweet, niet alleen bij zware inspanning, maar ook door de warmte alleen! Binnen 24 uur kan een paard tussen de 15 en 20 liter zweet en de daarin aanwezige elektrolyten verliezen. 🥵

Onze tip: MUSTAX PL (Power-Lyt) als je paard hevig zweet! 🔝

Dit hoogwaardige voedingssupplement compenseert op doeltreffende wijze het verlies van lichaamszouten bij hevig zweten en zorgt zo voor een gezonde mineralenbalans in het lichaam vanuw paard , zelfs op warme dagen . Tegelijkertijd bevordert het de prestaties, het uithoudingsvermogen en de gezondheid. De toegevoegde vitaminen versterken bovendien het afweersysteem en verhogen zo de algemene vitaliteit van onze geliefde viervoeters.

MUSTAX PL levert ook kortstondige energie en herstelt het elektrolytenevenwicht in de stofwisseling. 🦄

Van nature dopingvrij en ADMR-conform - en zelfs oplosbaar in water!👌🏻

Voederadvies: 30 g MUSTAX PL per paard via het voer of het water. (Tot 4x per dag mogelijk in geval van zware belasting).

Bestel dus snel en wees voorbereid op de komende "hete fase"! 😎🔥


Laat een reactie achter

Gelieve er nota van te nemen dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.