Muskel +

Alweer het volgende spierproduct dat niets doet?

Nee, wij zijn anders. Dat beloof ik! 💪🏼🚀

Hoe werkt M+?

Het belangrijkste ingrediënt van onze MUSTAX M+ is onze waardevolle koolzaadolie, die in een gepatenteerd proces wordt gebruikt om het zachte poeder te maken waar iedereen zo dol op is.

Als ruiter weet je dat je paard in essentie drie ingrediënten nodig heeft om duurzaam en effectief spieren op te bouwen: De juiste training, de juiste voeding en voldoende energie.

Maar wat is er nu zo speciaal? 🧐

Waarom poeder?

Dankzij ons fijne poeder kunnen de aminozuren, eiwitten en vitaminen - die essentieel zijn voor de spieropbouw - ideaal, snel en uiterst zacht door uw paard worden opgenomen zonder zijn gevoelige maag te belasten. Het vetpoeder zorgt er niet alleen voor dat deze waardevolle ingrediënten daadwerkelijk bij uw paard terechtkomen zonder gewoon te worden uitgescheiden, maar ook, in combinatie met slechts 8% dextrose, dat uw paard langdurig energie heeft zonder "dom" te worden. De combinatie en het gehalte van de afzonderlijke ingrediënten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, zodat een maximaal effect kan worden bereikt zonder uw paard te veel te voeren, wat het vervolgens gewoon weer uitscheidt. 💩

Is er nog iets dat ik moet weten?

Ja, want jij sport zeker niet graag met pijnlijke, vermoeide of oververzuurde spieren, en raad eens: je paard doet dat ook niet. Spierpijn verhindert ook een positieve ontwikkeling van de spieren. Om dit te voorkomen zorgen onze natuurlijke antioxidanten vitamine E en C voor ontspanning van de spieren en een ontspannen training die eindelijk weer leuk is. 🥰

Waarom niet gewoon proteïne, zoals iedereen?

Wij hebben bewust geen product op basis van eiwitten ontwikkeld , omdat te veel extra, overtollig eiwit toch al in de lever moet worden ontgift en via de nieren moet worden uitgescheiden. Onze paarden moeten dan de energie uit het eiwit omzetten en de nieren en lever moeten onnodig werken - beter is het dan om het koolzaadpoeder direct te gebruiken, hè? 👍🏻

En wanneer zal ik resultaten zien?

Wij zijn eerlijk tegen u en zouden u nooit een Hulk paard beloven na een paar weken. Dat is niet alleen onrealistisch, maar het zou ook heel ongezond zijn, omdat de spieren in de loop van de tijd op natuurlijke wijze worden opgebouwd.

Na ongeveer twee weken zul je een verandering merken in de rijdbaarheid en energie van je paard. Dat is geweldig, want je weet dat het werkt. Met gerichte training zult u na de eerste emmer van 10 kg met het blote oog resultaten zien. 💪🏼

Wat de tijd betreft, bij sommige paarden zie je na 4-6 weken echt iets, bij andere duurt het tot 8-10 weken. Het hangt altijd af van je paard en de conditie waarin je het voert. Geef uw paard de tijd die hij nodig heeft en u zult dolblij zijn met hoe goed het met hem gaat en uiteindelijk dol zijn op de resultaten, net als de rest van onze trouwe en enthousiaste klanten.

Welkom bij het winnende team! 😍🚀

Oh, tussen haakjes...

Wij worden niet alleen gevoed door de absolute professionele ruiters, dierenartsen en fysio's, maar zijn ook wetenschappelijk bewezen!

Lang leve de wetenschap

Zelfs in een langetermijnonderzoek tonen de resultaten duidelijk aan dat MUSTAX effectiever is dan vergelijkbare en bekende concurrerende producten.

Ik was eerst sceptisch, en toen totaal verrast en opgewonden. Ik voer al tijden MUSTAX, dank je wel! 🙏🏼

Nina, al vele jaren klant van MUSTAX

Na intensief onderzoek besloot ik MUSTAX M+ te gebruiken voor mijn 4-jarige springpaard en ik heb er nooit spijt van gehad.

Patricia, dierenarts van een gerenommeerde paardenkliniek

Sinds ik MUSTAX ken, voer ik geen andere supplementen meer omdat ik de studies over het product ken en zelf elke dag zie hoe het werkt!

Rebecca Golasch, Duits Kampioene Springen

Zoveel dingen die we geprobeerd hebben en alleen Mustax M+ hielp 🐴💪🏻🏋️♀️🤩

Janina, al vele jaren klant van MUSTAX